Si tens dubtes, o senzillament vols contactar amb nosaltres, pots fer-ho a catal.islam@gmail.com

El divorci


El musulmà, des del moment que es casa, sap que és una relació permanent i de contínua harmonia no tan sols entre l’home i la dona, sinó també entre aquests i Déu. 
El divorci es preveu en l’Islam i en les societats de tradició musulmana. Malgrat tot, és l’últim recurs a què ha de recórrer una parella si hi ha obstacles molt greus que no permetin la reconciliació entre els cònjuges. 

Si la situació del matrimoni és irreconciliable, els musulmans, homes i dones, es poden divorciar, però abans hauran de seguir els passos següents: 

• Les dues parts afectades han d’intentar de resoldre les seves disputes, abordant les diferències de la millor manera possible i amb el màxim respecte entre els dos.

• Si no ho aconsegueixen, s’han de designar dos àrbitres, un de la família del marit i un altre de la família de l’esposa, que tractaran de posar pau entre ells i resoldre les seves diferències. 

• Si no s’arriba a trobar una solució la parella es divorcia. La llei islàmica demana que sigui acceptat per totes dues parts i que es concedeixi amb dignitat i amb el degut respecte.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada