Si tens dubtes, o senzillament vols contactar amb nosaltres, pots fer-ho a catal.islam@gmail.com

El significat de les paraules "Islam" i "musulmà"

La paraula àrab "Islam" és el nom verbal del verb aslama. Aquest verb es defineix com: "Va renunciar o presentar-se a si mateix." Quan s'utilitza amb respecte a Déu, és a dir, "Es va fer submís a Déu." 

En altres paraules, l'Islam no és només la realització cognitiva o el reconeixement intel·lectual de la unicitat de Déu o el fet que hi ha un Creador Totpoderós; més aviat, l'Islam promulga aquesta creença. L'Islam és la decisió conscient presa per l'individu a sotmetre's incondicionalment a un únic Déu.

La definició de l'Islam gira entorn a forjar una relació directa amb la relació amb Déu sense intercessió déus, ídols, o sants. La humanitat ho fa seguint el profeta de Déu enviat al nostre període de temps i nació.

La paraula àrab "musulmans" es deriva del lèxic "Islam" i significa "el que porta a terme l'Islam". Per tant, qualsevol persona que accepta de tot cor només a Déu, d'acord amb el que s'ha revelat de Déu i no simplement d'acord als seus propis capritxos, o la seva imaginació està practicant l' "Islam" i de fet es considera un "musulmà".

En aquest sentit, la religió de tots els profetes de Déu és l'Islam i es considera que tots eren musulmans. Noè, Abraham, Moisès i Jesús, per exemple, eren tots musulmans i la seva religió era l'Islam: la veritable i sincera admissió que només hi ha un sol Déu. 

Per tant, Al·là diu a l'Alcorà al profeta Mohàmmed (saw):

"Ell ha fet uns manaments, la llei que va donar a Noè,
que és igual que la que us estem revelant (a Muhàmmed)
i que ja haviem revelat a Abraham, a Moisès i a Jesús" . (42:13).

La germanor de l'Islam i el vincle de la fe veritable s'estenen des d'Adam fins a la fi del temps, que abasta totes les cultures, àrees i pobles del món. Tots els veritables profetes anomenen el mateix Déu, un Déu. Tots els creients tenen fe i en lloen el mateix Déu. 
Els creients s'estimen els uns als altres i es donen suport mútuament. 

Els musulmans de totes les èpoquesa creuen en tots els profetes que van venir abans que ells, i confirmen l'arribada de d'altres missatgers (profetes) que vindran després d'ells. Donen suport a tots ells i defensen el seu honor. Els musulmans estan obligats a respectar, l'honor i l'amor tots els profetes d'Al·là de la manera que es mereixen, sense excepció.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada