Si tens dubtes, o senzillament vols contactar amb nosaltres, pots fer-ho a catal.islam@gmail.com

Importància del ramadà



En una nit del mes del Ramadà van ser revelats els primers versos de l’Alcorà. Aquesta nit s’ha anomenat la Nit del Decret situada els últims dies del mes. 

“El mes de ramadà, en què va ser revelat l’Alcorà, la guia de la humanitat”

Durant el mes de Ramadà no només va ser revelat per Allah el sagrat Alcorà sinó que també van ser revelats tots el llibres divís. Va dir el profeta Muhàmmad : “Les pàgines d’Abraham van ser revelades l’1 del mes del Ramadà, la Torà el 6 del mes del Ramadà, i l’Evangeli el 13 del mateix mes”.

Els importants esdeveniments que es registren en la història de l’Islam també tenen lloc durant el mes del Ramadà: un 17, Al·là va donar la victòria als musulmans, amb un número de 300 persones, sota el comandament del Profeta van guanyar a mil combatents idòlatres en la Batalla de Badr. 

Un 22, Al·là va concedir la conquesta de la Meca al profeta que va entrar viscotriós a la ciutat i va destruir els ídols mentre recitava el sagrat Alcorà. 


El Ramadà, el “mes de les victòries”. Va dir el Profeta referint-se a aquest mes sagrat: “En ell s’obren les portes del cel, es tanquen les de l’infern i queden presos en ell els dimonis majors”.
També va dir: “El Ramadà és un mes que en el seu principi és misericòrdia, 

El Profeta va dir, segons relats dels sus companys i compilacions de savis: , que el “Ramadà ès un mes que en el seu principi és misericòrdia, el seu mitjà és perdó i la seva fi és lliurar l’infern “.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada