Si tens dubtes, o senzillament vols contactar amb nosaltres, pots fer-ho a catal.islam@gmail.com

Què és exactament l'Alcorà?

L'Alcorà és la paraula literal de Déu. 

És un llibre que va arribar directament al Profeta (saw) d'Al·là mitjançant l'àngel Gabriel. El Profeta Mohàmmed (saw) transmet la paraula de Déu fidelment i no ha canviat des de la seva època a la nostra. Va guiar la primera comunitat musulmana. 

L'Alcoràva transformar un poble àrab que es trobava en els marges del món civilitzat en aquell moment en els líders d'una gran civilització, la influència de la qual encara continua avui dia. Quan llegit, entès i aplicat correctament avui en dia, sinó que també va a transformar la societat i els individus o exaltar a noves altures de la pietat i la proximitat a Déu.

En rebre les paraules de l'Alcorà, el Profeta (saw) passaria aquestes paraules als seus seguidors, molts dels quals memoritzar textualment en part o en la seva totalitat. A més, ser analfabet a si mateix, hauria de mestres registren els versos acabats revelades. El Profeta Mohàmmed (saw) va dir sobre l'Alcorà,

"No hi va haver profeta entre els profetes, però se li va donar miracles causa de la qual la gent havia tingut la creença. Però el que m'ha donat és la Revelació divina, que Déu m'ha revelat. Així que espero que els meus seguidors seran més que els de qualsevol altre profeta en el Dia de la Resurrecció. "[A l'Bujari]

En altres paraules, gran senyal i miracle del profeta era l'Alcorà. De fet, l'Alcorà és miraculós de moltes maneres. Per exemple, els àrabs de l'època del profeta van sobresortir en el llenguatge. No obstant això, tot i que en gran mesura es van oposar al Profeta durant molts anys, es van adonar que no podien complir amb l'eloqüència literària de l'Alcorà. Però l'Alcorà és molt més que simplement un "miracle literari." És miraculosa, així com pel que fa als seus profecies complertes d'esdeveniments futurs, la seva coherència interna, la seva precisió científica, la seva exactitud històrica, la seva conservació, la seva precisió i magnànima lleis sàvies, el seu efecte que va tenir i té fins al en la reforma i el canvi dels éssers humans, i molt més.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada