Si tens dubtes, o senzillament vols contactar amb nosaltres, pots fer-ho a catal.islam@gmail.com

Musulmans de tot el món condemnen l'ISIS



L'organització d'educació pública amb seu a Chicago, MyJihad, anuncia la seva condemna al grup extremista, "ISIS" o "ISIL" i anima als musulmans de tot el món a condemnar obertament a aquest grup i els grups similars.

La directora de la Campanya MyJihad, Angie Emara explica, "La campanya MyJihad està exactament orientada a això  - no només contra els grups d'odi contra els musulmans o la intolerància. La campanya MyJihad també dirigeix ​​específicament els seus esforços cap a la lluita contra els grups extremistes com ISIS que es fan dir "musulmans" perquè el públic sàpiga que les seves accions no són islàmics. Ells no representen a l'Islam ".

La declaració es produeix després que nombroses organitzacions musulmanes als EUA i arreu del món que inclouen clergues musulmans, han presentat per denunciar públicament les accions del grup ISIS següents actes criminals de persecució i assassinat contra els cristians a l'Iraq, així com yazidis, musulmans i altres persones innocents, a més de la tràgica decapitació del periodista nord-americà, James Foley. El Consell d'Administració MyJihad insta els musulmans de tot el món a compartir el veritable significat de l'Islam, que fa a la presa d'una vida com a equivalents en el pecat de prendre la vida de tota la humanitat. Llevat que sigui específicament en defensa pròpia, matar a l'Islam és estrictament prohibit.

MyJihad, Inc és una campanya d'educació pública la missió de la qual és "recuperar l'Islam tant dels extremistes musulmans com dels extremistes anti-musulmans." Es va formar en 2012 en un esforç per educar el públic sobre el veritable significat de la paraula "gihad" i el veritable significat de l'Islam i ha aparegut en els mitjans de comunicació de tot el món.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada