Si tens dubtes, o senzillament vols contactar amb nosaltres, pots fer-ho a catal.islam@gmail.com

L'Islam permet el terrorisme?

Fals mite n 4: L'Islam permet el terrorisme

Aquest és potser el major error de l'Islam, especialment tenint en compte els estereotips constants per part dels mitjans de comunicació. Els mitjans retraten com a terrorista qualsevol musulmà que lluita amb independència que la seva lluita justa o injustament, o si estan oprimint altres o sent oprimits. Així que la pregunta que ve a la ment és: ¿Encoratja l'Islam al terrorisme? Certament no! L'Islam prohibeix totalment i condemna els actes que ataquen civils innocents.

Per descomptat, l'Islam no predica romandre en silenci davant de l'opressió, la injustícia i la humiliació, però certament no aprova els atacs contra la gent indefensosa. 

Al·là diu: "Lluita per la causa de Déu contra els que combatin contra vosaltres, però no transgrediu els límits. Déu no estima els transgressors: 'Alcorà 2: 190

Fins i tot en temps de guerra, l'Islam estableix normes estrictes. Per exemple, a un musulmà no li està permès de fer mal o matar, no combatents, dones, menors d'edat, criats, els cecs, els monjos, els ancians, les persones físicament discapacitades, i els malalts mentals. De fet, els musulmans no se'ls permet fer malbé els cultius i la vegetació en temps de guerra! Així és l'ètica dels exèrcits musulmans. 
L'Alcorà demostra clarament la gravetat de matar una persona innocent, i posa l'accent en el valor de la vida humana. Al mateix temps que dóna instruccions als musulmans de tractar a les persones d'altres religions amb amabilitat.


"Si algú assassina una persona innocent, serà com si hagués matat a tota la humanitat. I si algú salva una persona que serà com si hagués salvat a tota la humanitat. "Alcorà 05:32

"Al·là no us prohibeix ser benèvols i equitatius amb els que no han combatut per causa de la religió, ni us han expulsat de casa seva. De fet, Al·là estima els que tracten amb equitat "Alcorà 60: 8.

Com, després de llegir aquests versos clars de l'Alcorà, l'Islam pot ser culpat pel que es fa pels terroristes?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada